Flash News

E-TJERA

Ilir Beqaj paraqitet në SPAK

Ilir Beqaj paraqitet në SPAK

Ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj është paraqitur sot në SPAK.

Beqaj po vijon me leximin e dosjes së tij pasi refuzoi të paguante tarifën prej 120 mijë lekësh për ta marrë me vete.

Ndaj Beqajt rëndojnë akuzat “Shpërdorim detyre”, e kryer në bashkëpunim. Hetimi i SPAK është kryer për koncesionin “shërbime të integruara për ofrimin e setit të personalizuar të instrumenteve kirurgjikale, furnizimin me material mjekësor steril njëpërdorimësh në sallat kirurgjikale, si dhe trajtimin e mbetjeve biologjike dhe dezinfektimin e sallave kirurgjikale”.

Të fundit