Flash News

E-TJERA

Si do të duket pasaporta shqiptare e vaksinimit kundër Covid-19

Si do të duket pasaporta shqiptare e vaksinimit kundër Covid-19

Një format të tillë do të ketë pasaporta e vaksinimit që qeveria shqiptare do të lëshojë për të gjithë qytetarët pasi të marrin vaksinën anti-Covid.

Prezantimi u bë gjatë konferencës së sotme të kryeministrit Edi Rama dhe drejtoreshës së AKSHI-t, Linda Karcanaj.

Aplikimi për pasaportën e vaksinimit do të bëhet përmes E-albania, ku qytetarët do të mund të rezervojnë oraret e vaksinimit për veten dhe fëmijën, më pas do të njoftohen me sms për datën dhe do të shkarkojnë me vulë elektronike kartelën personale të vaksinimit.

Të fundit