Fatos Klosi: Politika shqiptare është e fortë se është e korruptuar

Ish-kreu i SHISH, Fatos Klosi i ftuar në emisionin ‘Real Story’, në Neës 24 është ndalur te zhvillimet e fundit politike në vend.

Duke analizuar PD dhe PS, ai thotë se të dyja kampet politike nuk përdorin logjikën por shkojnë përtej saj, duke gjetur shkaqe kur humbin dhe po ashtu kur marrin pushtetin.

Klosi është i mendimit se politika shqiptare është e fortë për shkak të korrupsionit.

 “Kampet politike tek ne shkojnë përtej logjikës. Mbështeten mbi logjikën e forcës, që pala tjetër është gabuar.

Në politikën shqiptare nuk ka logjikë. Gjejnë shkaqe pse humba, gjejnë shkaqe që të vijnë në pushtet. Arsyeja është korrupsioni pse politika shqiptare është e fortë. Pushteti të jep shumë favore, pushteti të jep forcë”, tha Klosi.