Foto-video në Fushë-Krujë/ Njerëz nën rrënoja në Thumanë. Shpëtohen mrekullisht dy fëmijë

Janë shpëtuar mrekullisht dy fëmijë nga rrënojat në fshatin Thumanë në Fushë-Krujë.

Banorët kanë publikuar foto dhe video nga momenti kur janë nxjerrë mrekullisht dy fëmijë nga rrënojat dhe janë dërguar me autoambulancë në spital.

Nga lëkundja e fortë me magnitudë 6.4 ballë në këtë zonë ka banesa të shembura dhe të lënduar me fraktura.