Gjykata e Shkodrës jep vendimin për Bardh Spahinë

Ish-deputeti demokrat, Bardh Spahia ka dalë sot në seancë gjyqësore bashkë me avokatët e tij, Ivi Kaso dhe Ledio Nuraj.

Spahia akuzohet për trazirat që u shkaktuan në KZAZ-në e Shkodrës.

Në përfundim të procesit gjyqësor, ndaj Spahisë është ndryshuar masa nga “Arrest shtëpie” në “Detyrim paraqitje”, që do të thotë lirim i ish-deputetit.