INTERPOL merr një vendim të rëndësishëm për Ramush Haradinajn

Kryeministri Ramush Haradinaj më nuk do të jetë pjesë e listës së INERPOL’it. Emri i tij është larguar dhe nga tash Haradinaj mund të udhëtojë pa u frikësuar nga ndonjë arrestim. Konfirmimin se Haradinaj më nuk është ne këtë listë e ka bërë për Express Ministri i Drejtësisë Abelard Tahti.

Ministri i Drejtësisë së Kosovës, Abelard Tahiri, e ka konfirmuar për Express se emri i kryeministrit Ramush Haradinaj është hequr nga lista e të kërkuarve në INTERPOL.

“Po, është e vërtetë. Më Ramush Haradinaj nuk është në këtë listë. Konfirmimi për këtë na ka ardhur sot nga INTERPOL”, ka thënë Tahiri.