Ja sesi e shprehu mërzinë Sfida për marrëveshjen Rama-Basha

Përmes një fotomontazhi në faqen Zytare të Sfidës  duket se marrëveshja mes Ramës dhe Bashës nuk është pritur me shumë entuziazëm nga kjo parti.

Edhe më herët kreu i kësaj partie Gjergj Bojaxhi ka shprehur mos pëlqimin e tij në lidhje me këto negociata.

Bojaxhi është shprehur  se partitë politike po e mbajnë peng vendin dhe po negociojnë në distancë në kurriz të popullit. Ai tha se çdo “marrëveshje e pretenduar” e tyre bëhet vetëm për të marrë ose mbajtur pushtetin, dhe jo për t’i dhënë një zgjidhje në të mirë të qytetarëve.