Këngëtarja serbe kopjon këngën e Era dhe Nora Istrefit

Nuk e di” është bashkëpunimi i parë i motrave Era dhe Nora Istrefi, të cilin e sollën për publikun vetëm disa muaj më parë dhe u prit mjaft mirë nga publiku. Kënga u kthye menjëherë në hit de dëgjohet në bare e diskoteka.

Mirëpo sipas “Prive.al” kënga e Erës dhe Norës është kopjuar nga këngëtarja serbe Seka Aleksic, 3 muaj pasi motrat e kanë publikuar.

“Prive.al” ka publikuar një bashkim të këngëve në profilin e tyre të ‘Instagram-it’ dhe mund të dallohet fare qartë ngjashmëria e tyre.