Këtë vit duhet me patjetër të keni një palë rroba banjo trup

Duke qenë se këtë vit sezoni veror është hapur shumë më vonë se vitin e kaluar, shumë prej nesh me zor kanë pritur të kridhen në det e të shijojnë diellin në brigjet tona, në detin e Jon e Adriatik.

Por mos jini dhe aq të thjeshtë. Duhet me patjetër të keni dhe një stil tuajin për rroba banjot. Por kini parasysh që në mesin e këtyre rrobave, të jenë dhe një palë trup.

Por pse?

Edhe pse jeni të mbuluar, bikinit trup janë më seksi se ato të ndara

Dizajnuesit si “Chanel” sjellin edhe disa alternativa “chic”

Yjet seksi si J.Lo i dashurojnë

Është një veshje plazhi që s’njeh kohë

Audrey Hepburn

Në fund të ditës ato duken retro “chic”