Kombëtarja e Edi Rejas: Futbollistë nga liga amatore e Zvicrës dhe e Maqedonisë së Veriut

Në prag të dy ndeshjeve me Islandën dhe Moldavinë, trajneri i ri Edi Reja ka publikuar një listë paraprake me futbollistët e ftuar. Me argumentin se 73-vjeçari kërkon të shikojë nga afër futbollistët e talentuar, në listë janë edhe futbollist të ligave amatore, si: Andrea Hoxha (Zvicër – kategoria e tretë) apo Blerton Shehi (Maqedoni – liga e dytë).

Trajneri mund ta kishte shfrytëzuar më mirë këtë periudhë për të thirrur lojtarë që janë kandidatë potencial për ekipin dhe me eksperimente te tilla ekstreme.

Të ftuar:

  • Andrea Hoxha: Uinterthur –Zvicër – Liga e tretë;
  • Blerton Sheji: Struga – Maqedoni e Veriut – Liga e dytë;
  • Kleandro Lleshi: Leganes II – Spanjë – Liga e katërt;
  • Sergio Kalaj: Lacio – Itali – Liga e të rinjve;
  • Drilon Kryeziu: Triglav – Slloveni – Liga e parë;
  • Din Sula: Uasland-Beveren – Belgjikë – Liga e parë;
  • Omar Imeri: Shkendija – Maqedoni e Veriut – Liga e parë;
  • Shefit Shefiti: Shkendija – Maqedoni e Veriut – Liga e parë;
  • Arbin Zejnullai: Shkendija – Maqedoni e Veriut – Liga e parë;