Komisioneri për Zgjerimin i BE-së: Mirëpres marrëveshjen për reformën zgjedhore

Komisioneri evropian për Politikat e Fqinjësisë së BE-së dhe Zgjerimin, Oliver Varhelyi i ka quajtur konstruktive bisedimet me përfaqësuesit e opozitës.

Ai mbështet një marrëveshje për Reformën Zgjedhore dhe ka nxitur palët që të vazhdojnë punën.

“Diskutime konstruktive me përfaqësuesit e opozitës jashtëparlamentare në Shqipëri sot. Unë mirëpres marrëveshjen për rrugën përpara për reformën zgjedhore”, shkroi Varhelyi në Twitter.