Flash News

Kosova

Protestuesit serbë bllokojnë mjetin e Policisë së Kosovës

Protestuesit serbë bllokojnë mjetin e Policisë së

Një automjet i Policisë së Kosovës sapo është bllokuar nga protestuesit në Zveçan.

Automjeti në të cilin ndodhen tre policë, gjatë patrullimit afër ndërtesës së komunës, sapo është vërejtur nga protestuesit të njëjtit i kanë dalë nga ana tjetër dhe e kanë bllokuar.

Aktualisht tre policët janë duke qëndruar në automjet dhe nuk janë duke ndërmarrë ndonjë veprim.

Në Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviq, serbët po protestojnë duke kundërshtuar hyrjen e kryetarëve të rinj shqiptarë në objektet komunale, si dhe praninë e Policisë së Kosovës.

Të fundit