Flash News

KRYESORE

Kriza politike, Kristo: Ne jemi humbësit e mëdhenj

Kriza politike, Kristo: Ne jemi humbësit e mëdhenj

Pedagogu Erion Krtisto i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora teksa ka bërë një analizë të krizës politike ka thënë se ata që humbasin janë vetëm qytetarët shqiptarë. Sipas tij, të gjithë liderët politikë janë njësoj.

"Unë po hedh një hipotezë. Nuk ndodh, por bëhet Luli kryeministër, tani do ndryshojë, do akumulojë pushtet si gjithë të tjerët. Këto janë momente që herë shkojnë mirë e herë shkojnë keq. Në përgjithësi ata që humbin jemi ne dhe ne duhet të kujdesemi kush, si, tek. Do përpiqem të sqaroj fjalinë 'Vetëm Rama bën shtet'. Këtë kemi dëgjuar më së shumti. Ky është mendimi që Rama ka për veten", deklaroi ai.

 

Ditari politik

Të fundit