Lajm shumë i mirë nga Italia, gruaja me koronavirus lind beben e shëndetshme

Një nënë, e cila kishte rezultuar pozitive me koronavirus, lindi në Piacenza pa probleme dhe fëmija i saj rezultoi negativ për infeksionin.

Këshilltari rajonal për Shëndetin e Emilia-Romagna, Sergio Venturi ka dhënë lajmin.

Ai tha se “është një zonjë në Lombardu, që vjen nga pjesa e poshtme e rajonit t u ndoq gjatë shtatzënësisë nga spitali i Piacenzas, ku ajo kishte planifikuar tashmë lindjen. Ishte një lajm shumë i bukur”.

Tani, foshnja është mirë dhe do të ndiqet në të njëjtin spital ku lindi.

BURIMI: CORRIERE DELLA SERA