“Mendova se do thonë se kam dalë me pizhame”, Rudina tregon hezitimin për veshjen në emision

Kostumet e lirshme dhe të lehta si copë janë shumë në modë por shpesh krijojnë perceptim të gabuar tek njerëzit: që i konsiderojnë të ngjashme me pizhamet.

Këtë paqartësi ka pasur dhe Rudina para se të dilte në emision. Ajo u shpreh duke thënë:

“E kisha me dyshim këtë kostumin kur e vesha se mendova do thonë ‘ka dalë me pizhame’. Nuk janë pizhame, por kostum i trendit të fundit.”