Meshkujt “oversize” që dinë të vishen me stil

Meshkujt që janë në masë “L” e lart, shpesh herë paragjykohen për shkak të peshës së tyre dhe madje e kanë të vështirë edhe të kombinohet dhe të jenë në një hap me trendet e stineve.

Mirëpo, kjo është më shumë një mit sesa një e vërtetë pasi shumë meshkuj që janë “oversize” vishen shumë bukur dhe madje mund të themi që kanë më shumë shije dhe stil se ata që mund të kenë masat perfekte.

E për të ua vërtetuar këtë, ja disa shembujt të meshkujve që dinë të vishen bukur pavarësisht masës që kanë.

P.s. Mund të vidhni dhe ju disa ide: