Meta thirrje politikanëve nga Skrapari: Situata dramatike në turizëm, të reflektohet urgjentisht!

Presidenti Ilir Meta u ka bërë thirrje politikanëve nga Skrapari që të reflektojnë urgjentisht për situatën politike, pasi ka ndikur në turizëm.

Meta shkruan në Facebook, se efektet e para kanë filluar të ndihen në turizëm dhe operatorët e cilësojnë situatën dramatike.

“Me urimin për një sezon të mbarë e të suksesshëm turistik, jam i bindur se Skrapari, falë atraksioneve të jashtëzakonshme që ofron, mikpritjen, traditat e kulinarinë e veçantë, shumë shpejt do të jetë një nga destinacionet më të rëndësishme turistike në të gjithë rajonin!
Por për fat të keq, kriza politike ku ndodhet vendi, po sjell pasoja tepër të rënda edhe në ekonomi. Efektet e para kanë filluar të ndihen në turizëm dhe operatorët e cilësojnë situatën dramatike.
Edhe për këtë arsye ia vlen të reflektohet urgjentisht, përndryshe do të goditet rëndë turizmi dhe gjithë familjet shqiptare që mbështesin mirëqenien e tyre në këtë sektor kyç të ekonomisë tonë”, shkruan Meta.