Nuk është iPhone, celulari më i mirë për këtë vit është një android

Tashmë shumëllojshmëria e telefonave të zgjuar mobil është aq e larmishme dhe ka kaq shumë mundësi zgjedhjesh. Por kush është telefoni më i mirë për momentin?

Smartphone është Samsung Galaxy S9 Plus, në sajë të një aparati të përmirësuar, ekranit më të mirë dhe dizajnit të bukur të xhamit dhe të metaleve.

Këta janë smartphonet më të mirë që mund të blini në 2018

 1. Samsung Galaxy S9 Plus
 2. iPhone X.
 3. Huaëei P20 Pro
 4. Samsung Galaxy S9
 5. Google Pixel 2 XL
 6. Huaëei Mate 10 Pro

Një telefon i fuqishëm me një jetëgjatësi të lartë të baterisë

 1. Samsung Galaxy Note 8

Një telefon i shkëlqyeshëm për tifozët e kameras

 1. LG V30

Një kombinim mbresëlënës i fuqisë dhe performancës

 1. Samsung Galaxy S8
 2. Huaëei P20
 3. iPhone 8 Plus
 4. Samsung Galaxy S8 Plus

Një telefon i madh me ekran të madh për më pak para

 1. iPhone 8

IPhone i ri më i mirë për ata që dëshirojnë të shpenzojnë më pak

 1. Pixel i Google 2
  Telefoni me aparatin më të mirë në treg
 2. Sony Xperia XZ2 – Telefoni i parë që duhet të regjistrojë në 4K HDR