Pas përplasjes së Policisë së Shtetit me bashkinë reagon Voltana Ademi: Rama të mos provokojë

Pas përplasjes së Policisë së Shtetit  dhe punonjësve të bashkisë Shkodër, ka ardhur edhe reagimi nga kryetarja Voltana Ademi.

Sipas saj ndërhyrja e policisë së shtetit ishte e paligjshme. Më tej ajo informoi se Rama ka leje për zhvillimin e aktivitetit ,por jo në oborrin e bashkisë së Shkodrës.

“Ndërhyrja e policisë së shtetit është paligjshme. Ajo është bërë për të mos lejuar zhvillimin e aktivitetit. Aktiviteti ishte për ditën ndërkombëtare të familjes. Bashkia do të ketë aktivitet edhe në orën 17:00 deri në 20:00 .I bëj thirrje kryeministrit Rama të mos provokojë. Lejen për aktivitetin nuk e ka në oborrin e  bashkisë”-tha ajo