Pedagogu Kristo kërkesë studentëve: Mos dialogoni me Ramën; nese doni arsye, jua dha ‘Opinioni’

Pedagogu Erion Kriso është një tjetër personalitet i botës akademike që është renditur në krah të studenteve.

Kristo mbështet 8 kërkesat e të rinjëve dhe njëkohësiht u kërkon të vijojnë të mos dialogojnë me kryeministrin pa u plotësuar kushtet e tyre.

“Studente. Mos dialogoni! Nese doni arsye, jua dha Opinioni”, shkruan Kristo në ‘Facebook’.

Në emisionin e së enjtes në ‘Opinion’, kryeministri shfaqi një sjellje e cila u cilësua si arrogante nga të ftuarit në panel.