Peshkatari britanik vendos rekord, kap peshkun që peshon 104 kilogramë

Një peshkatar britanik ka kapur një peshk jo të zakontë që peshon rreth 104 kilogramë dhe mendohet  të jetë më i madhi në llojin e tij të kapur në Evropë.

‘Mirror’ shkruan se Robert Webb, 63 vjeç dhe me profesion dentist ndodhej me pushime në Spanjë, kur më 14 shtator kapi ‘përbindëshin’ në ujërat e lumit Segra, në Mequinenza.

Atij ju deshën 40 minuta për të tërhequr peshkun ‘mandarin catfish’, specie e rrallë e rracës albine.

“Nuk mund ta besoja madhësinë e tij. Jam i impresionuar”-tha Robert.

Më poshtë disa foto nga momenti i kapjes të peshkut madhështor