Po kalonte kufirin me mbesën në bagazh, çfarë i tha policisë kosovari

Gjatë një kontrolli rutinë në kufij, kosovarit nga Podujeva ju gjet diçka e pazakontë në bagazhin e makinës, që çoi edhe në arrestimin e tij.

Ai u ndal nga autoritetet serbe në Merdare dhe pas kontrollit në bagazh ju gjet një vajzë, e cila rezultoi të ishte mbesa e tij.

Sipas Klan Kosova, xhaxhai donte ta çonte mbesën në Gjermani ilegalisht, te nëna e vet, ndërkohë që prindërit e saj ishin të ndare prej vitesh.

Familjarët thonë se kanë katër vite që kanë bërë përpjekje për të rregulluar dokumentacionet e vajzës, por nuk kanë arritur.