Flash News

POLITIKOFF

Pas gjyqit të TikTok, përdoruesit të "dashuruar" pas shefit të aplikacionit

Pas gjyqit të TikTok, përdoruesit të "dashuruar" pas

Pasi CEO i TikTok, Shou Zi Chew, u vu në skarë nga Komiteti i Energjisë dhe Tregtisë i Dhomës së Përfaqësuesve të enjten, përdoruesit e platformës ndanë mbështetjen e tyre në mënyrën se si e dinë më mirë, përmes modifikimeve të etur nga fansat. Disa përfaqësues paraqitën ankesa nga zgjedhësit e tyre duke ankuar për ndikimin negativ të TikTok, por Chew këmbënguli që shumica e përdoruesve kanë përvoja pozitive në aplikacion. Përdoruesit bënë video duke pohuar këtë dhe duke kritikuar ligjvënësit për mungesën e njohurive teknologjike dhe pyetjeve të padrejta dhe e çuan dashurinë e tyre një hap më tej duke krijuar modifikime nga fansat e CEO. Ata i bashkuan videot me diçiturat që lavdëronin dëshminë e tij.

@senorasunshine Can we talk about how hard he is working for us to prevent the ban????????????#ceo #tiktok #tiktokban #fuckcongress #congress #pedropascal #pedropascaledit #work #werk #foryou #fyp #foryoupage #ShouChew #king #popoff @tiktok @tiktokglobal @tiktoktrends ♬ save a horse ride a cowboy - ????ꨄ︎????

Në përgjigje të videove, Brooke Oberwetter, një zëdhënëse për TikTok, tha:

"Ne e duam komunitetin tonë të gjallë të krijuesve dhe jemi të tronditur dhe të përulur nga mbështetja e tyre për TikTok dhe për Shou. Duket e qartë se pjesa më e madhe e Amerikës nuk e përjetoi seancën në të njëjtën mënyrë si shumë të brendshëm politikë dhe gazetarë. Shou erdhi i përgatitur për t’iu përgjigjur pyetjeve në lidhje me sigurinë kombëtare, privatësinë e të dhënave dhe sigurinë e adoleshentëve që përdorin shërbimin tonë, por në vend të kësaj u prit me ndërprerje dhe pyetje po/jo ndërsa ai u përpoq të rregullonte rekordin. Platforma do të vazhdojë të punojë me ligjvënësit, palët e interesuara dhe kompanitë tona homologe për zgjidhjet që adresojnë çështjet e privatësisë dhe sigurisë në mbarë industrinë."

Të fundit