Flash News

POLITIKOFF

"Sfida në grup", risia për përdoruesit e aplikacionit që në fokus ka jetesën e shëndetshme

"Sfida në grup", risia  për përdoruesit e aplikacionit

Është shtuar një  tipar të ri të Group Challenge në aplikacionin Samsung Health në mënyrë që të mund të hapni një 'konkurs shëndetësor miqësor' me 10 persona dhe të shihni se kush do të ecë më shumë, më shpejtë etj .

Duke filluar nga 12 janari, përdoruesit e Galaxy thjesht mund të krijojnë një sfidë në seksionin 'Together' të aplikacionit Samsung Health për të parë se kush mund të bëjë numrin më të madh të hapave në një kohë të caktuar; ose kush mund të jetë i pari që do të arrijë një numër të caktuar hapash. Pasi të krijohet një sfidë, atëherë mund të ftoni deri në 9 miq të bashkohen, edhe nëse nuk janë përdorues ekzistues të Samsung Health.

"Sfida në grup", risia  për përdoruesit e aplikacionit

'Sfida e Grupit' është zgjerimi më i fundit i veçorive Samsung Health Challenge, në të cilën mund të përdorni përmes skedës Together në pjesën e poshtme të aplikacionit Samsung Health. Ekziston Sfida Globale, lloji më i popullarizuar i Sfidës, i cili ju mundëson të bëni konkurset e numërimit të hapave mujor midis të gjithë përdoruesve Health the në të gjithë botën.

"Sfida në grup", risia  për përdoruesit e aplikacionit

Ditari politik

Të fundit