Flash News

POLITIKOFF

Zac Efron ndahet dhe nga "Vanessa 2"

Zac Efron ndahet dhe nga "Vanessa 2"

Zac Efron është kthyer në kryefjalën e mediave të huaja teksa i ka dhënë fund lidhjes me një tjetër Vanessa. Kujtojmë se e para - Vanessa Hudgens - ishte dhe dashuria e parë e Efron, me të cilën u lidh në "High Scool Musical" dhe dashuria e tyre zgjati disa vite.

Zac Efron ndahet dhe nga "Vanessa 2"

Më pas u ndanë dhe para 5 muajsh një tjetër "Vanessa" hyri në jetën e aktorit simpatik dhe shumë seksi.

Zac Efron ndahet dhe nga "Vanessa 2"

Sipas "The Sun", 33-vjeçari he ka nisur xhirimet për filmin “Gold” dhe distanca është bërë pengesë për dashurinë e tyre. Për këtë arsye, ata kanë vendosur t’i japin fund pa nisur ende bashkëjetesën.

Zac Efron ndahet dhe nga "Vanessa 2"

 

Ditari politik

Të fundit