“Reforma zgjedhore nis nga vota e shqiptarëve”, Rama i përgjigjet Bashës: Çfarë nuk është kusht

Kryeministri Edi Rama  ka folur për reformën zgjedhore, për të cilën u kërkua nga Grupi Parlamentar i PD-së që të ngrihet një Komision i Posaçëm.

Rama shprehet se reforma zgjedhore nis nga vota e shqiptarëve jashtë kufijve, dhe sipas tij, idetë e një pale nuk janë kusht për palën tjetër, duke iu referuar këtu dhe tre kritereve të Lulzim Bashës, që sipas tij janë kusht për reformën zgjedhore.

“Reforma zgjedhore brenda paketës së 18 majit dhe nis nga Vota e Shqiptarëve jashtë kufijve Plus: Idetë e një pale s’janë kusht për tjetrën!”, shprehet Rama në facebook.