Self-ie

Për më shumë se 20 vjet Hannah Starkey, një fotografe e lindur në Belfast të Irlandës së Veriut, ka konstruktuar me art portrete dhe ngërthyer gjeste të përvojës së përditëshme femëore.

Kjo është një fotografi e marsit 2016.