Skulptori dhe pedagogu i njohur në gjendje të rëndë nga covid-19, artistët thirrje urgjente: Ka nevojë për gjak A negativ

Skulptori i njohur dhe pedagogu i Akademisë së Arteve, Arben Bajo është në gjendje kritike për jetën, pasi është prekur nga covid-19.

Ndërsa ndodhet i intubuar dhe në gjendje kritike për jetën, artistë të shumtë dhe miqtë e skulptorit të njohur kanë bërë thirrje urgjente në rrjetet sociale, se Bajo ka nevojë për gjak të grupit A negativ, por nga ata persona që kanë kaluar covid-19.