Sot nis viri i ri shkollor, 24 mijë nxënës ulen në banka për herë të parë

Femije te klasave fillore, ne diten e pare te vitit te ri shkollor, per nxenesit e ciklit te ulet dhe atij te mesem, ne shkollen Misto Mame, ne Tirane.

Sot, nis zyrtarisht viti i ri shkollor 2019-2020.

Mbi 380 mijë nxënës sot do t’u drejtohen shkollave, ndërsa 24 mijë prej tyre ulen për herë të parë në banka, pasi nisin klasën e parë.

Nga ana tjetër, policia ka hartuar një plan masash  lidhur me sigurinë e qarkullimit pranë shkollave dhe shmangien e trafikut rrugor.