Stilet e këpucëve që i përshtaten këtij sezoni

Në gardërobë të duhet një fustan i zi për çdo rast të mundshëm. E njëjta gjë mund të thuhet edhe kur është fjala për këpucët – edhe ato kanë rregulla. Ne të gjithë kemi të preferuarat tona sa u përket stileve dhe ngjyrave, por jo të gjitha këpucët janë krijuar për t’u veshur në çdo kohë – sidomos kur bëhet fjalë për kohën e ndërmjetme.

Për fat të mirë, janë disa lloje këpucësh të cilat janë shumë të përshtatshme për sezonin e ndërmjetëm. Nëse akoma nuk ke një palë të tilla dhe nuk di se cilat janë ‘duhet t`i kini’, atëherë duhet të investosh sa më shpejt të jetë e mundur në një palë nga këto, sepse janë perfekte pikërisht për këtë kalimin verë – vjeshtë, kur temperaturat nisin të bien.