“Të du fort vllai” / Të rinjtë demokratë sulmojnë me vezë bashkinë e Durrësit

Të rinjtë e FRPD-së në Durrës, po zhvillojnë një protestë para Bashkisë së Durrësit, pas publikimit të gazetës Bild. Përveç pankartave të ndryshme dhe thirrjeve: “Rama, Dako Ik”, ata kanë sulmuar me vezë edhe godinën e institucionit.

Gjashtë tablatet telefonike pasqyronin bisedat e Vangjush Dakos me Astrit Avdylajn, drejtues i një grupi kriminal, ku diskutohet për blerjen e votave.

Përgjimet faktonin afrimitetin e Dakos me Avdylajn dhe influencën që ky i fundit kishte te punonjësit në varësi të bashkisë, aq sa dyshohet se ia ka ndikuar edhe në caktimin e deputetit socialist Ilir Ndraxhi.