Tifozët e Covidit

Brisbane, Australi Silueta kartoni të prerë të tifozëve janë vendosur në tribuna gjatë një ndeshjeje regbie mes Brisbane Broncos dhe Sydney Roosters. Foto: Darren England/AAP

Brisbane, Australi

Silueta kartoni të prerë të tifozëve janë vendosur në tribuna gjatë një ndeshjeje regbie mes  Brisbane Broncos dhe Sydney Roosters.

Foto: Darren England/AAP