Video/ “Edi Rama është Hamza Kastrioti i Partisë Socialiste”

Aleati i Partisë Socialiste, Paskal Milo nuk i ka kursyer kritikat ndaj kryeministrit Edi Rama, ndonëse në formë ironike. Para fillimit të emisionit Byro Politike, Milo e quajti Ramën një Skënderbe të Rilindjes dhe Hamza Kastriot të Partisë Socialiste.

Rama në analizën time, sipas komenteve që i janë bërë nga vetë Partia Socialiste ose nga Rilindja është Skënderbe i Rilindjes dhe Hamza i Partisë Socialiste”, është shprehur ai për gazetaren Juli Xhokaxhi.