Video/ Kërkesa e veçantë e Erdoganit për Putinin: A do më blesh një akullore?

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin dhe ai i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan vazhdojnë që t’i forcojnë marrëdhëniet mes tyre. Kreu i shteti turk ishte në Rusi, ku mori pjesë në një spektakël të mjeteve fluturuese jashtë Moskës. Por më përpara se të niste eventi, të dy u ndalën në një kioskë për të blerë akullore.

ndërsa Putin bëri porosinë, Erdogan e pyeti: A do të paguash ti për mua?

Putin iu përgjigj: “Sigurisht, ti je miku im”. Ndërsa shitësit i tha që reston t’ia jepte ministrit të aviacionit.

Pas kësaj akulloreje, e sigurt që marrëdhëniet mes tyre janë forcuar edhe më.