Flash News

KRYESORE

Zbardhen raportet financiare të PS-së dhe LSI-së. Emrat e njerëzve që kanë dhënë lekë për partinë e Kryemadhit

Zbardhet raporti financiar i dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve nga Partia Socialiste dhe Lëvizja Socialiste për Integrim sa i takon financimeve gjatë vitit 2017.

Sipas raportit të ardhurat totale për PS-në janë 200.588.239. Nga këto financimi i buxhetit për vitin 2017 është në shumë 142.114.178, ndërkohë që kuotat e anëtarësisë janë 19.135.000.

Për sa i përket raportit të dorëzuar nga LSI janë bërë të ditur edhe emrat e donatorëve. Mes tyre është edhe ish-kreu i LSI-së, aktualisht Presidenti i Republikës, Ilir Meta.

Donatorët e LSI-së.

 

Të fundit