Flash News

KRYESORE

The daring kisses of Edi Rama in front of the world media

The daring kisses of Edi Rama in front of the world media

There are not a few cases when Albanian Prime Minister Edi Rama attracts the attention of foreign media when he becomes part of international summits and events.

In their focus, Rama has often been not for speeches, but for unusual gestures that do not fit the suit of a high official.

Just like other times today, Rama, the other has dared with his greetings to the leaders of other countries. This time Rama dared a little more.

At the summit being held in Italy, Rama kissed one of the leaders present, precisely Italian Prime Minister Giorgia Meloni.

A video published on social networks shows how Rama kisses Giorgia Meloni on the cheek during the meeting in Moldova, but it seems that the kiss came very suddenly to the Italian prime minister.

Meanwhile, we remind that at the summit being held in Moldova, international negotiations continue to de-escalate the situation in the north of Kosovo.

May 17, 2023, Rama kisses the Prime Minister of Luxembourg on the forehead

The daring kisses of Edi Rama in front of the world media
Rama kisses the Prime Minister of Luxembourg on the forehead

Prime Minister Edi Rama paid a visit to Reykjavik, Iceland, where he participated in the summit of the Council of Europe.

He met with the Prime Minister of Luxembourg, Xavier Bettel.

Në takimin me Bettel, Rama nuk kursehet dhe i jep një puthje në ballë.

12 qershor 2019, Ramës i kthehen puthjet

The daring kisses of Edi Rama in front of the world media
Presidenti i KE puth Ramën

Presidenti i KE-së është i njohur jo vetëm për shkak të postit të tij por edhe për shkak të gafave që bën nëpër takime dhe evente zyrtare.

Kështu edhe gjatë takimit në 2019 me kryeministrin Edi Rama në Bruksel.

Ndërsa po thoshte se zgjedhjet janë vendosur për në qershor dhe duhet të mbahen po atë muaj, Juncker tha në prill.

Në fund të konferencës së përbashkët për mediat, në vend të shtrëngonin duart, Juncker i është afruar Ramës për ta puthur.

27 gusht 2017

The daring kisses of Edi Rama in front of the world media

Rama “puth e nduk” kryeministren serbe, por jo kryeministrin e Kosovës asokohe, Isa Mustafa

Rama i puth dorënVon der Leyen

The daring kisses of Edi Rama in front of the world media

In December of last year, the historic summit was held in Tirana, where 27 European leaders and several other high officials of the union participated.

In one of the moments that stood out, he was waiting for the president of the European Commission, Ursula von der Leyen, and kissed her hand.

 

 

 

 

 

Latest news