Posta e mëngjesit/ Me 2 rreshta: Çfarë pati rëndësi dje në Shqipëri

Mirëmëngjes!

“Posta e mëngjesit” ju sjell një blic lajmesh kryesore ndodhur dje në Shqipëri. Klikoni në hiperlinqet blu nëse doni të lexoni më shumë. Nëse e doni ‘Postën’ në emailin tuaj na shkruani në [email protected]

  • Ndarja e Shqipërisë në 4 rajone, ç’është projektligji që u miratua në Kuvend pa zhurmë, duke përfituar nga debatet për ndryshimet kushtetuese.

E lidhur: Edi Rama e nisi me organizimin e partisë ndarjen e Shqipërisë në rajone: Veriun e kam unë, Balla dhe Ruçi…